NATURAGART 2023

NATURAGART 2023

Wanneer

24-09-2023 
De hele dag 

Waar

Natu­ragart
Riesen­bec­kerstr. 63 – 65, Ibben­buren, Duits­land, 49479 

Evenement type

Kaart niet beschikbaar

Natu­ragart is een bekende duik­stek in het Duitse Ibben­buren. Je volgt hier een 1,2 kilo­meter lang duik­par­cours vol schit­te­rende steen­for­ma­ties, ruïnes, grotjes en gangen­stel­sels. Natu­raGart is in de bouw van grote vijvers gespe­ci­a­li­seerd en heeft op eigen terrein een grote 6 meter diepe vijver met een meer dan 300 meter lang gangen­stelsel en diverse objecten aange­legd. Het is buiten­water met een water­tem­pe­ra­tuur onge­veer gelijk aan die in Bussloo (±10 °C). Het zicht bedraagt (volgens de website) op dit moment tussen de 3 en 4 meter. Kijk bij de Spie­gel­zaal, de Zuilenhal, de Tempel­wach­ters of het Wrak. En.…. schrik niet van de meters­lange steuren. Een bijzon­dere ervaring!

Locatie

  • 63 – 65, D‑49479, Ibben­buren, Duitsland
  • Vertrek: 08:00 uur (club­huis)
  • Aankomst: 09:10 (Natu­raGart)

Bijzon­der­heden
De instap bevindt zich in 1500 m2 grote verwarmde glazen hal met tropi­sche planten, palm­bomen, tafels en stoelen. In deze hal bevinden zich kleed­ruimten, douches en een bistro. Tevens is er gele­gen­heid voor het vullen van je fles voor een tweede duik. Voor trans­port van je duikset van ingang naar instap zijn karre­tjes beschikbaar.

Elke duiker ontvangt een geplas­ti­fi­ceerde kaart met een plat­te­grond van de vijver (zie ook tweede pagina). Meer uitge­breide infor­matie vind je op de website (Duits): http://www.naturagart-tauchpark.de/tauchpark.

Prijs

  • 40 euro voor de hele dag plus even­tueel vullen fles (€0,50 / L).

Meenemen

  • Duikset duik­lamp (geen soft­lood en duikmes)
  • Brevet, geldige medi­sche keuring en logboek.