Duikvereniging

Cousteau

Wij zijn een gemoedelijke duikvereniging van mensen met een passie voor de duiksport te Deventer. Duiken bij ons is met respect voor de natuur en elkaar, veilig, maar boven al gezellig. Zo bieden wij diverse cursussen aan voor het halen van een brevet op wereldwijd erkend niveau en organiseren wij voor onze leden duikbijeenkomsten en -reizen. 

Wij bieden:

Wekelijks Duiken

Iedere dinsdagavond trainen we in het Borgelerbad te Deventer. In Juli en Augustus trainen we in Bussloo.

Gedegen opleidingen

Wij geloven in gedegen uitgebreide opleidingen. Door zelf veel praktijkervaring op te doen leer je de in's en out's van het duiken.

Duikmaten

Bij onze vereniging duiken we nooit alleen. Er is altijd wel een geschikte duikbuddy te vinden. Wel zo veilig en gezellig.

Duik-trips

Door het jaar heen proberen we regelmatig duik-trips in binnen- of buitenland te organiseren.

NOB-lidmaatschap

Leden van ons zijn lid van een vereniging die is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB).

Gratis Perslucht

De duiksport is al duur genoeg. Onze leden kunnen daarom gratis hun gebruikte flessen laten vullen met lucht.

Neem een kijkje!

Kom vrijblijvend een kijkje nemen op onze trainingsavonden en leer onze vereniging nog beter kennen. Onze trainingsavonden zijn elke dinsdag van 21:00 tot 22:00 uur in het Borgelerbad.

Ook hebben we een gezellig clubhuis, waar je van harte welkom bent. Wil je langs komen? Iedere dinsdagavond zijn we na het zwemmen te vinden in ons clubhuis op het sportpark Rielerenk. 

Lid worden?

Wil je meer weten over lid worden van onze vereniging? Graag vertellen wij je meer over het lidmaatschap bij duikvereniging Cousteau.