Opleidingen
Inschaling van andere duikorganisaties Print E-mail
Geschreven door Jan Duisterwinkel   

De NOB en PADI zijn overeengekomen om elkaars brevetten volgens onderstaand schema te erkennen:

PADI NOB
Open Water diver 1* duiker
Advanced Open Water diver 2* duiker
Dive Master 3* duiker

Als NOB vereniging onderschrijven we deze erkenning. Dat betekent, dat een PADI gebreveteerde duiker bij ons zijn of haar opleiding kan vervolgen volgens het NOB opleidingssysteem.

 
Scuba4U Print E-mail

Je kunt wel duiken, maar hebt het al lang niet meer gedaan? Je wilt er eigenlijk wel (weer) meer van gaan genieten? Op de site van Scuba4U vind je alles wat je wilt weten over opfristrainingen, je duikuitrusting, lezen over duiken en leuke duikreizen.

Wat is Scuba4U?

Eigenlijk is Scuba4U een ‘paraplu' waaronder een groot aantal Nederlandse duikorganisaties aan jou laten zien wat zij bieden. SSI, NAUI en de Nederlandse Onderwatersport Bond zijn bijvoorbeeld partners die meedoen, maar ook het tijdschrift Duiken, importeurs van materialen als Suunto, Seemann Sub, Scubapro Uwatec en Mares en aanbieders van duikreizen zoals Eigen-Wijze DUIKReizen en Dive & Travel. Gezamenlijk stellen ze zich ten doel de duiksport in de spotlights te zetten en aantrekkelijke producten en aanbiedingen voor 'vakantieduikers' aan te bieden. Meldt u aan door op het logo links te klikken

Opfristrainingen bij Cousteau

Duikvereniging Cousteau is deelnemer aan het Scuba4U programma. In dat kader verzorgen wij opfristrainingen voor duikers, die zijn aangesloten bij Scuba4U. Als u wilt weten wat wij te bieden hebben klik dan op:

 
Scuba4U aanbod Print E-mail
Geschreven door André Visser   

Het scuba4U aanbod van Cousteau

In het kader van Scuba4U biedt duikvereniging Cousteau twee zaken aan:

  • een opfristraining
  • een introductieduik

Voorwaarde is, dat je ingeschreven bent bij Scuba4U. Afhankelijk van je inschrijving kost een opfriscursus € 30 of is bij de registratie inbegrepen en kost je dus niets extra, in beide gevallen krijg je van Scuba4U een bon, waarmee je bij ons terecht kunt. De introductieduik kost altijd € 10.

Kijk hieronder voor de details van ons aanbod.

Je kunt je aanmelden voor een offriscursus of een introductieduik bij:
André Visser 0570-653444 of Jan Duisterwinkel 0570-617796

Lees meer...
 
« StartVorige12volgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL