Scuba4U Print E-mail

Je kunt wel duiken, maar hebt het al lang niet meer gedaan? Je wilt er eigenlijk wel (weer) meer van gaan genieten? Op de site van Scuba4U vind je alles wat je wilt weten over opfristrainingen, je duikuitrusting, lezen over duiken en leuke duikreizen.

Wat is Scuba4U?

Eigenlijk is Scuba4U een ‘paraplu' waaronder een groot aantal Nederlandse duikorganisaties aan jou laten zien wat zij bieden. SSI, NAUI en de Nederlandse Onderwatersport Bond zijn bijvoorbeeld partners die meedoen, maar ook het tijdschrift Duiken, importeurs van materialen als Suunto, Seemann Sub, Scubapro Uwatec en Mares en aanbieders van duikreizen zoals Eigen-Wijze DUIKReizen en Dive & Travel. Gezamenlijk stellen ze zich ten doel de duiksport in de spotlights te zetten en aantrekkelijke producten en aanbiedingen voor 'vakantieduikers' aan te bieden. Meldt u aan door op het logo links te klikken

Opfristrainingen bij Cousteau

Duikvereniging Cousteau is deelnemer aan het Scuba4U programma. In dat kader verzorgen wij opfristrainingen voor duikers, die zijn aangesloten bij Scuba4U. Als u wilt weten wat wij te bieden hebben klik dan op: