Login FormulierGetijden

Untitled
No images

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Cousteau.nl, Powered by Joomla!; free resources by SG website hosting
Welkom bij duikvereniging Cousteau
Covid19 PDF Print E-mail

Corona en weer opstarten

Woensdag 6 mei heeft het kabinet de bestaande maatregelen voor de bestrijding van het Corona-virus gericht op evenementen en samenkomsten versoepeld. Het NOB en PADI hebben een protocol (http://www.onderwatersport.org/corona) opgesteld om duikactiviteiten en  opleidingen weer voorzichtig op te starten. Het bestuur benadrukt dat alle leden zich aan het protocol dienen te houden. De gemeente handhaaft de naleving van het protocol en kan bij niet naleven een boete opleggen.

 

Duiken bij duikvereniging Cousteau betekent:
verantwoord respect voor
met plezier de natuur
ontspannen gezelligheid
veilig duikreizen

Trainingen

Wij trainen op dinsdagvond van 21.00 uur tot 22.00 uur in het “Borgelerbad” te Deventer. In de maanden juli en augustus trainen wij in Bussloo. Om het gevoel van de vereniging mee te kunnen maken kun je een paar keer gratis meetrainen. Zo weet je in ieder geval wat je kunt verwachten bij duikvereniging Cousteau!

duikvaardigheden bijhouden

Voor niet-leden bieden wij een snorkelcursus voor volwassenen, introductieduiken (ook als activiteit voor kleine groepen) en een opfriscursus voor duikers met een brevet aan (zie het artikel over Scuba4U).

Wat krijg je bij ons?

  • Duikmaten / buddies
  • Lidmaatschap Nederlandse Onderwatersport Bond
  • Een glossy maandblad
  • Gratis lucht in je duikfles
  • Een gezellig verenigingsleven
  • Wekelijkse clubduik
  • Een gedegen opleiding door ervaren instructeurs
  • Bijhouden duikvaardigheden en conditie
  • Evenementen, uitjes en trips (ook voor gezinsleden)

Ons gezellige clubhuis

Je kunt ons ook bezoeken in ons clubhuis 'de Kiel' aan de Nico Bolkesteinlaan 2 op sportpark Rielerenk (rechts vooraan op het parkeerterrein van de sportvelden tegenover het Deventer Ziekenhuis). Iedere dinsdagavond na de training, vanaf ongeveer 22.00 uur, ontmoeten wij elkaar daar, maken afspraken voor de wekelijkse duik en andere activiteiten voor leden en hun gezin en kunnen gezellig even napraten en ervaringen uitwisselen.